Referenties

Als je je hart laat spreken in plaats van je hoofd, schep je een stille ruimte waarbinnen je uitzonderlijke creaties kan manifesteren.
Daar waar iedereen ons huis al had opgegeven – een afgedankt kraakpand dat rijp was voor de sloop – zagen Tonie en Coen mogelijkheden in plaats van problemen. Zij namen de woning onder hun vakkundige vleugels. Met veel enthousiasme, een portie lef en doorzettingsvermogen hebben ze een uniek stukje wonen op een prachtige plek in Utrecht gerealiseerd. Vakmanschap voert de boventoon. De woning is schitterend afgewerkt waarbij kosten noch moeite is gespaard. We hebben uit eerste hand ervaren dat De Reiger garant staat voor een uitmuntende service en dat ze pas stoppen als alle wensen volledig zijn ingewilligd.

Fam. Dorrestein


Het begon op een zonnige dag ergens in juni. Het eerste moment dat we met De Reiger First – Class Builders, Coen Visser aan tafel zaten.
Nee niet in een saai kantoor met zo’n lelijk systeem plafond, juist niet! We werden ontvangen in een karakteristiek pand, hartje Utrecht. Wat ons betreft direct de juiste insteek om aan iets moois te werken.
Onder het genot van een duurzaam kopje koffie en een paar uur later met een heerlijke Bourgogne in het glas hoorde je het potlood over het papier gaan. Zo begon ons avontuur welke we zo weer over zouden willen doen…

Inmiddels was het half acht en zonder dat we het door hebben gehad waren we inmiddels al een uurtje of 4 aan het tekenen. De eerste lijnen van de structuur binnen onze woning waren zichtbaar. Er was alleen één ding. We kochten onze woning net voor de start bouw waardoor veel zaken binnen en buiten onze woning door de (project) bouwer al waren bepaald en niet meer konden worden aangepast. Op basis van de uiteindelijke tekeningen hield dit in dat we na oplevering van onze woning moesten starten met afbreken in plaats van opbouwen. Voor deze First – Class Builders was dit geen probleem. Tijdens de overdracht van de sleutel, in juli, werden er drie grote containers geplaatst om al hetgeen verwijderd moest worden weer netjes af te voeren. De containers werden weer opgehaald en de echte uitwerking van onze droom, welke we aan de tafel met elkaar bedacht hebben, kon nu beginnen. Een intensief traject van ruim 4 maanden. Het team is begonnen bij het plaatsen van de wanden en geëindigd bij het ophangen van lampen boven de keukentafel.

Wellicht herken jij je ook wel in mensen welke veelal een probleem zien of in ieder geval een berg waar je eerst over heen moet. Wat is het dan toch fijn om met First – Class Builders te werken welke niet in beperkingen denken maar in mogelijkheden. De wereld ziet er dan echt anders uit. Mooier, veel mooier.
Wat ons daarbij aanspreekt is dat de wereld niet alleen hier er dan anders uit ziet maar ook bijvoorbeeld in India getuige het feit dat dit team ook daar middels RRDF het verschil maakt.

Gedrevenheid, kennis, ervaring, duurzaam en oprechte betrokkenheid zijn wat ons betreft de kernwoorden welke van toepassing zijn op deze First – Class Builders, onze Builders.
Niet zomaar een bouwer. Nee anders, echt anders.

Marije & Alexander


In Februari 2016 zijn wij in zee gegaan met bouwbedrijf de Reiger. Eerdere projecten van de Reiger maakten ons zeer enthousiast. Wij hadden een schitterend jaren 50 pand gekocht dat volledig gestript en weer opgebouwd moest worden. Voor ons was belangrijk dat het huis gerestaureerd zou worden zonder verlies van de originele karaktereigenschappen maar wel met hedendaagse comfort. Coen heeft een eigen stijl, maar staat ook open voor andere inbreng. Dat was heel prettig.
De gehele aanloop van de verbouwing werd door ons als buitengewoon prettig ervaren, maar ook tijdens de verbouwing was er ruimte om te schakelen. Er konden aanpassingen of dingen extra worden gedaan. Het resultaat is werkelijk verbluffend, hier wonen is elke dag 1 groot feest. En alles binnen drie maanden, precies volgens schema. Ook in de afronding blijft Coen betrokken om ons huis perfect te maken.
Wij kunnen alleen maar zeggen jammer dat we niet nog een huis met de Reiger mogen verbouwen.

Remco & Marleen


In september 2012 hebben wij kinderdagverblijf het Krugerpark geopend. Voor de bouw van het kinderdagverblijf hebben we bouwbedrijf de Reiger ingeschakeld. De keus gemaakt naar aanleiding van de duidelijke en overzichtelijke offerte, de goede prijs en open communicatie. Coen en zijn collega’s van de Reiger hebben het pand volledig vanaf de grond opnieuw opgebouwd, en naar volledige tevredenheid. Vooral de communicatie, kennis en betrokkenheid hebben ons in positieve zin verrast. We zijn erg blij met het resultaat, wat tot in de puntjes fantastisch is afgewerkt!

Jurgen Vink – Eigenaar Kinderdagverblijf Het Krugerpark BV


Coen Visser heeft in 2011 ons huis verbouwd, de samenwerking is van begin af aan fantastisch verlopen. Wij zijn verrast door de creatieve en hoogwaarde oplossingen die er een uniek resultaat van hebben gemaakt. Coen is meedenkend en deskundig zonder daarbij de grote lijnen en het doel te verliezen. Hierdoor is de verbouwing ruim binnen de overeengekomen deadline afgerond. De goede samenwerking en het opgeleverde vakwerk zullen zeker aanleiding zijn om bij een toekomstig project weer met Coen samen te werken.

Robbert Booij – Country Executive & General Manager ABN AMRO UK Branch


Bouwbedrijf de Reiger heeft voor ons een grote verbouwing in Utrecht gedaan. De functie van de woning moest worden veranderd van gezinsvervangend tehuis naar woonhuis. Het project duurde in totaal zes maanden. Doel was om het huis te moderniseren, zonder het karakter van het huis te verliezen. Dit is uitstekend (en binnen de verwachte tijd) gelukt. Naast de verbouwingswerkzaamheden zelf, ontvingen wij van de firma goed advies over indeling van de kamers tot kleur van de verf. Hierbij werd goed samengewerkt met de overige leveranciers & interieur adviseuse. Afspraken werden nagekomen. De vaklui waren professioneel en vriendelijk. Ik kan De Reiger dan ook van harte aanbevelen.

Piet Roelandt – CIO Shell


Via overburen, die tevreden waren over het werk van De Reiger, kwamen wij in contact met Coen. In 3 maanden tijd is ons huis voor 75% afgebroken en weer opgebouwd met een geweldig resultaat. Naast de kwaliteit, onderscheiden Coen en zijn collega’s zich door met je mee te denken en met ideeën te komen. Voor eventuele volgende verbouwingen zullen wij Coen en Reiger Utrecht zeker weer inschakelen.

Robbert Wildeboer – Interim Recruiter bij Newpublic


“Wat een verademing, zo kan het ook!”

Na enkele besprekingen en wederzijds vertrouwen is Bouwbedrijf de Reiger 1 Oktober 2012 gestart met het bouwen van ons droomhuis. Al snel bleek dat er vaker met dit bijltje is gehakt. Het vaste team bouwers bestaat uit hard werkende mannen met grote vakkennis.
In rap tempo, door weer en wind is er aan het gemaakte schema gehouden. De bouwers voelen zich verantwoordelijk om de bouw binnen de gestelde termijn ook daadwerkelijk af te krijgen, echt zo fijn!

Prettig is het oog voor detail. Coen is scherp en heel fijn om mee samen te werken. Er zijn weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen.
Ons huis is een huis uit 1900 een 2 huis onder 1 kap. Dit is geheel nieuw in “oude” stijl weer opgebouwd met passende materialen.

De combinatie van Coen en Paul als bouwbegeleider, Vincent als technisch tekenaar is heel sterk. Ze zijn zo lekker op elkaar ingespeeld en alles is bespreekbaar, wat zeker nodig is tijdens zo’n proces. Communicatie is adequaat en aan mij hebben ze een fijne gehad (controlefreak) Ze zijn altijd vriendelijk gebleven 😉

Het einddoel: 3 maanden bouwen en dan moet het staan… ons huis!
En dit is gerealiseerd ondanks onoverkomelijke tegenvallers.

En hoe! Een prachtig eindresultaat.
Iedere dag prijzen wij ons een gelukkig mens, want wat is het toch heerlijk wonen in ons fijne huis.

Wij Walter en Geeske kunnen niet anders zeggen als chapeau aan dit bouwbedrijf, en bevelen ze heel graag aan.

Geeske Vink – Founder Funky Flowers Original


Coen Visser and his team have executed some maintenance work to improve the salability of my house. Because Coen has worked in the real estate business himself, he can look at your house with a buyer’s eye and advise on improvements that would pay off most in the sales process. Even though this was a relatively small job for them, the effort and commitment put into the work made me feel like just as valuable a customer as any other. Hurdles were easily overcome and handled very professionally.

Key to this successful job were:
– Clear quote with a sharp price
– High quality work and advice
– Friendly, open and honest communication
– Follow through on commitments

I fully recommend choosing Bouwbedrijf De Reiger!

Deborah Quarles Van Ufford – Senior Manager bij Accenture


Kenmerken Coen Visser/De Reiger:

Direct
Met eigen ideeën
Met eigen mening
Met goede vaklui
Met goede verbindingen

Open overleg
Nooit problemen over financiën
Nooit problemen over minder/meerwerk

Werkt op basis van wederzijds vertrouwen

Zeker uitnodigen voor offerte
Daarna bewijst hij zichzelf

Rombout & Djoeke van Zwetselaar


Samen met de Reiger hebben we een tamelijk ingrijpende verbouwing gedaan aan ons monumentale pand. Voor alle betrokkenen een stevig project. De toewijding, flexibiliteit en kwaliteit van Coen en zijn mannen heeft het voor ons mogelijk gemaakt om niet alleen een bijzonder mooi resultaat neer te zetten, maar ook om gedurende het proces voldoende aandacht te hebben voor de schoonheid van de verbouwing zelf. We zijn buitengewoon tevreden over het geleverde werk en bevelen De Reiger van harte aan.

Daan ter Braak – Partner bij Van Doorne Avocaten, Notarissen en Fiscalisten


Een jaar of 12 geleden hebben we samen met Coen toen hij nog makelaar was, ons huis gekocht in Tuindorp. Nu heeft het team van De Reiger datzelfde huis verbouwd.

Resultaat is een erg mooi verbouwd huis met een grote uitbouw/woonkeuken er achter. Coen kijkt ook naar details en stelt hoge eisen aan het werk en de materialen. Uiteindelijk levert dat een goed eindresultaat op. Onze wensen en eisen voor de verbouwing waren best uitdagend (1 doorlopend plafond in de woonkamer, geen zichtbare constructiedelen, etc.) , maar die hebben ze volledig kunnen waarmaken. De samenwerking was erg prettig, bedankt voor het mooie resultaat!

Mathieu Kamp – Lead Consultant bij Profource


Bouwbedrijf de Reiger heeft prima werk afgeleverd bij verschillende projecten in Utrecht en Groenekan. Nadat Studio Bedaux het begin traject had verzorgd (ontwerp, tekeningen, evt. vergunningen) is Bouwbedrijf de Reiger middels selectie onder meerdere aannemers geselecteerd voor de uitvoering van de plannen. Ze pakken alles aan, denken mee, werken netjes en houden zich aan de gemaakte afspraken.

Marieke Vermeulen-Bedaux – Studio Bedaux